Aplikim per vize pune ne gjermani

x2 PMK Medical Germany GmbH Am Oberen Luisenpark 9 68165 Mannheim Tel.: +49 (0)621 / 49 080 330 Fax: +49 (0)621 / 49 080 331Nov 29, 2021 · Sipas ambasadës ky ndryshim do të bëhet për shkak të kërkesës tejet të lartë për orare aplikimi për vizë. “Personat e interesuar do të kenë mundësinë që nga data 1 dhjetor në orën 09.00 deri më 17 dhjetor në orën 12.00, nëpërmjet sistemit online të caktimit të orareve të aplikimit të ambasadës të shprehin interesin e tyre për procedurën e shortit. Vizë për qëndrim afatshkurtër (viza Shengen) Aplikuesit joshqiptarë, të cilët synonjnë një qëndrim më të shkurtër se 90 ditë në Gjermani ose në zonën Shengen, rezervojnë takimin e tyre përmes sistemit të rezervimit të takimit. Pas rezervimit në sistem Ju do të merrni një E-mail automatik me konfirmimin e takimit tuaj.Jan 14, 2018 · Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i ... Jan 14, 2018 · Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë në këtë shtet. Kështu, në një njoftim në faqen zyrtare të ambasadës thuhet se ka ndryshuar procedura për vizën e punës për Gjermani. Ndaj, duke nisur nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punë Aplikim për vizë me qëllim punësimi për punonjësit e kualifikuar me Diplomë të formimit profesional sipas ligjit të ri për punonjësit e kualifikuar Aplikim për vizë me qëllim njohjen e diplomës së lëshuar jashtë Gjermanisë Informacion i rëndësishëm: çdo aktivitet si punonjës i kualifikuar kërkon ekzistencën e një kualifikimi të njohur në Gjermani.Jan 08, 2020 · Fletë informacioni për vizë Schengen me qëllim biznesi në Gjermani; Fletë informacioni për vizë Schengen me qëllim udhëtim turistik në Gjermani; Tarifa e vizës. Për shkak të një ndryshimi të ligjit, tarifa për lëshimin e një vize kombëtare (D-Visa) nga data 01.09.2017 do të kushtojë 75€. 🇩🇪 punËsim sezonal per student/e 2020 nË gjermani 🇩🇪 🇩🇪 ️ 150 VENDE TE LIRA 🇩🇪 ️ Lajmërohen të gjithë studentët e interesuar se aplikimi dhe dorëzimi i dokumenteve për sezonen verore për punësim sezonal në Gjermani,fillon prej 07.12.2019. ️ Vize Pune ️ Lista e regjistrimeve për termine në periudhën maj deri në fillim të muajit qershor do të hapet nga 04.04.2022 në orën 14:00 deri më 13.04.2022 në orën 14:00. Termine per Ambasaden GjermaneAmbasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani, ... bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i ...Informatë me rëndësi për kërkesat për viza me qëllim bashkimin familjar, të cilat parashtrohen në Ambasadën Gjermane në Prishtinë nga data 01.03.2020: Certifikatat e gjendjes civile të lëshuara në… Punësim në Gjermani Ekzistojnë baza të ndryshme ligjore sipas të cilave mund të aplikoni për një vizë pune.May 31, 2022 · Nesër edhe zyrtarisht nisin terminet për viza pune për në Gjermani. Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë ka bërë të ditur se lista e regjistrimeve për termine për viza pune për të aplikuar në korrik do të hapet nga 01.06.2022 në orën 14:00 deri më 13.06.2022 në orën 14:00. Ndryshohen procedurat për dhënie të terminëve për vizë pune në Gjermani. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar për ndryshime sa i përket procedurës së dhënies së terminëve për të siguruar vizë pune për Gjermani. Ambasada ka thënë se duke filluar nga dhjetori këto termine do të jepen nëpërmjet procedurës së ...Procesi i Aplikimit. Këto janë fazat që çdo aplikant duhet të kalojë për të arritur me sukses punësimin në Gjermani. Për një aplikim sa më të plotë, rekomandojmë që dokumentet të jenë në gjermanisht. Gjithsesi, çdo punëdhënës ka kërkesa të veçanta, duke përfshirë edhe nivelin e gjuhës gjermane. Pyetjeve apo ... Qyteterët e shteteve jo anëtare të BE-së, si edhe deri tani – por edhe pas 1.1.2019 – duhet të pajisen me vizë valide për punësim në Gjermani. Kërkesa për këtë lloj vize parashtrohet vetëm në Ambasadën Gjermane në Shkup dhe viza merret gjithastu vetëm në Ambasadë. Një termin për vizë pune në Gjermani, një qytetari të Kosovës po i kushton hiç më pak se 4 mijë e 500 euro. ... Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar se zyrtarisht terminet për aplikim për viza Schengen për udhëtimet drejt Gjermanisë, nga mesi i shtatorit mund të rezervohen që tani nëpërmjet kontraktorit të jashtëm ...Dec 18, 2015 · Caktimi i takimit në ambasadë në link-et e mëposhtme mund të regjistroheni në mënyrë të pavarur në sistemin e caktimit të një takimi në ambasadë, me qëllim aplikimin për: Viza për qëndrime afatgjata (më shumë se 90 ditë) për Kartën Blu / BE (Koha e paraqitjes: të martave, nga ora 08.30 deri në orën 11.30) Viza për ... Aplikim vizash dhe leje qëndrimi. Dhe përse me aktivitet të kufizuar tashmë ambasadat janë të hapura në kushte strikte dhe ne mund të nisim me aplikimet dhe rezervimet e takimeve për klientët tanë! Shtetet ku ne ofrojmë asistencë janë Mbretëria e Bashkuar, Irlanda, Shtetet e Bashkuara por gjithashtu dhe shtetet si Gjermania ...Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe ...Procesi i Aplikimit. Këto janë fazat që çdo aplikant duhet të kalojë për të arritur me sukses punësimin në Gjermani. Për një aplikim sa më të plotë, rekomandojmë që dokumentet të jenë në gjermanisht. Gjithsesi, çdo punëdhënës ka kërkesa të veçanta, duke përfshirë edhe nivelin e gjuhës gjermane. Pyetjeve apo ... Për shkak të pandemisë, në vitin 2020 dhe 2021, ambasada e Gjermanisë nuk ka lëshuar viza pune. Ndërsa në vitin 2019 ambasada ka lëshuar më shumë se 50 mijë viza. Prej tyre rreth 36 mijë viza Schengen, si dhe rreth 15 mijë viza nacionale për qëndrime afatgjata, si bashkim familjar, viza pune e viza studimi.48 mijë e 44 kërkesa për termine për viza pune ka pranuar Ambasada e Gjermanisë në Kosovë vetëm gjatë muajit marsNga këto aplikime, vetëm 500 deri në 800 viza puna do të lëshohen nga shteti gjerman për kosovarët."Për procedurën e shortit në mars 2022 ... procedurën e shortit në mars 2022 ambasada i ka pranuar 48.044 ...<p>46.608 vende pune ofrojnë kompanitë gjermane për të cilat mund të aplikojnë qytetarë nga vendet e Ballkanit, duke përfshirë Shqipërinë. Mjekë, infermierë, inxhinierë të të gjitha kategorive, teknikë kompjuterash, zanatçinj, si hidraulikë, elektricistë, muratorë, mekanikë makinash, gomistë janë vetëm disa nga profesionet për të cilat mund të aplikohet nëpërmjet ...Ambasada gjermane aplikim per vize prishtineOct 02, 2016 · Jeni punëtor i kualifikuar. Ekzistojnë një sërë kualifikimesh profesionale për punë, të cilat në Gjermani nuk arrihen nëpërmjet një studimi në universitet, por përmes kualifikimit profesional në një ndërmarrje pune. Në një pjesë të madhe të këtyre profesioneve kërkohet fuqi punëtore e kualifikuar. Hyrja në tregun e ... Procesi juaj i Aplikimit për Vizë. Këtu janë detyrimet hapat për të aplikuar per nje Vizë Shengen. Plotësoni formularin tuaj të aplikimit. Përgatitni dokumentet tuaja mbështetëse. Bëni një takim. Dorëzoni kërkesën tuaj dhe siguroni të dhënat tuaja biometrike në Qendrën e Aplikimit Visa. Kthehuni te Qendra e Aplikimit për Visa.Ofrohet vend pune si infermier (f/m) ne gjermani! kriteret qe kerkohen: 1- gjuha gjermane b1/b2, e mbrojtur. 2- te sjellshem dhe me etike profesionale. 3- mosha 25-40 vjece. 4- fleksibel. kushtet e punes: 1- paga 2200 euro (per kanidatet pa njohje te diplomes) 2- paga 3400 euro (per kanidatet me njohje te diplomes) 3- kompania ofron akomo...Informatë me rëndësi për kërkesat për viza me qëllim bashkimin familjar, të cilat parashtrohen në Ambasadën Gjermane në Prishtinë nga data 01.03.2020: Certifikatat e gjendjes civile të lëshuara në… Punësim në Gjermani Ekzistojnë baza të ndryshme ligjore sipas të cilave mund të aplikoni për një vizë pune.Procesi juaj i Aplikimit për Vizë. Këtu janë detyrimet hapat për të aplikuar per nje Vizë Shengen. Plotësoni formularin tuaj të aplikimit. Përgatitni dokumentet tuaja mbështetëse. Bëni një takim. Dorëzoni kërkesën tuaj dhe siguroni të dhënat tuaja biometrike në Qendrën e Aplikimit Visa. Kthehuni te Qendra e Aplikimit për Visa.Jan 14, 2018 · Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i ... Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i ...Familjarë, miq dhe bashkëpunëtorë kanë kujtuar një ditë më parë Xhino Koçën, i cili më 5 mars do të mbushte 30 vjeç. Në këtë përvjetor të munguar, të afërmit e të riut durrsak e kanë kujtuar atë me një ceremoni prekëse buzë detit, te sheshi para Sfinksit, duke lëshuar në qiell 30 pëllumba dhe 30 []. duhet të aplikohet për vizë pune Procedura e aplikimit ...Sehen wir uns das Thema " aplikimi per vize pune ne gjermani online - Aplikim per termin Punësim sipas § 26 .Ambasada Gjermane Shqiperi" in der Kategorie: Blog an zusammengestellt von Ro.kienthuccuatoi.com aus vielen verschiedenen Quellen. Artikel von Autor aplikime gjermani haben 11,025 views und werden mit 88 likes hoch bewertet. parades at disneyland today Për qytetarët e shteteve të tjera është e domosdoshme të aplikohet për vizë pa shkuar në Gjermani. Nëse vendosni që të qëndroni më pak se 90 ditë, ekzistojnë disa rregulla të tjera. Nuk nevojitet vizë për shtetasit e vendeve si Venezuela, Vatican City, Uruguay, Singapore, Seychelles, Paraguay, Panama, Nicaragua, Mexico ...Miratimi/pranimi i mjekut/spitalit në Gjermani ku do të bëhet trajtimi, përfshirë konfirmimin e terminit dhe të dhënat ...Akomodimi ne hotele tradicionale marokene. 4. Mengjeset per te gjitha ditet e qendrimit. 5. Viza Marokene. 6. Opsionale tur per 3 dite ne shkretetire dhe ne gjithe rrethinat turistike te qyteteve imperiale te Marokut.Jan 08, 2020 · Fletë informacioni për vizë Schengen me qëllim biznesi në Gjermani; Fletë informacioni për vizë Schengen me qëllim udhëtim turistik në Gjermani; Tarifa e vizës. Për shkak të një ndryshimi të ligjit, tarifa për lëshimin e një vize kombëtare (D-Visa) nga data 01.09.2017 do të kushtojë 75€. Miratimi/pranimi i mjekut/spitalit në Gjermani ku do të bëhet trajtimi, përfshirë konfirmimin e terminit dhe të dhënat ...Akomodimi ne hotele tradicionale marokene. 4. Mengjeset per te gjitha ditet e qendrimit. 5. Viza Marokene. 6. Opsionale tur per 3 dite ne shkretetire dhe ne gjithe rrethinat turistike te qyteteve imperiale te Marokut.Dec 01, 2021 · Por, ndryshe nga herët e tjera, procedura për pajisje me vizë pune gjermane është ndryshuar nga kjo e hënë. Lexo Edhe: Qytetarët e Kosovës që duan të marrin vizë gjermane, nga 1 dhjetori e deri më 17 dhjetor do ta kenë sistemin e hapur për aplikim dhe se përzgjedhja e tyre do të bëhet me short. Mbi 56 mijë kosovarë aplikuan për terminë, për viza pune në Gjermani. Rajon. PUBLIKUAR Jan 6, 2022. Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë ka bërë të ditur se për procedurën e shortit në dhjetor të vitit 2021 ka pranuar gjithsej 56 mijë e 639 aplikime. Ata kanë aplikuar për një prej rreth 460 terminëve që ka në dispozicion ...Aplikim për vizë me qëllim punësimi për punonjësit e kualifikuar me Diplomë të formimit profesional sipas ligjit të ri për punonjësit e kualifikuar Aplikim për vizë me qëllim njohjen e diplomës së lëshuar jashtë Gjermanisë Informacion i rëndësishëm: çdo aktivitet si punonjës i kualifikuar kërkon ekzistencën e një kualifikimi të njohur në Gjermani.Ambasada. Map Phone Headquarters +383 38 261 261. Marten Menger, zëdhënës i ambasadës së Gjermanisë në Prishtinë tha: "Ambasada gjermane liron terminet për aplikim për vizë online në faqen internetit www.pristina.diplo.de. Ambasada Gjermane nga kjo ditë njofton se kur nisin terminet për viza në Prishtinë. 32 talking about this.Çfar dokumentash duhen per Vize turistike per ne Amerike. Dokumentat që provojnë qëllimin e udhëtimit tuaj, lidhjet tuaja të mjaftueshme me vëndin nga ku niseni, si dhe provat financiare për mbulimin e shpenzimeve të udhëtimit tuaj në Shtetet e Bashkuara. Këto mund të jenë. Vertetim të pronësisë të shtepisë nese keni shtepi ...Ambasada e Gjermanisë jep lajmin e madh për hapjen e termineve për viza pune May 31, 2022 admin Uncategorized 0 "Ju lutem vini re që dhënia e termineve për viza sipas § 26 Neni 2 Rregullja e Ballkanit Perëndimor do të ndryshojë duke filluar nga 01.12.2021: Për shkak të kërkesës tejet të lartë për caktim të termineve,Jeni punëtor i kualifikuar. Ekzistojnë një sërë kualifikimesh profesionale për punë, të cilat në Gjermani nuk arrihen nëpërmjet një studimi në universitet, por përmes kualifikimit profesional në një ndërmarrje pune. Në një pjesë të madhe të këtyre profesioneve kërkohet fuqi punëtore e kualifikuar. Hyrja në tregun e ...🇩🇪 punËsim sezonal per student/e 2020 nË gjermani 🇩🇪 🇩🇪 ️ 150 VENDE TE LIRA 🇩🇪 ️ Lajmërohen të gjithë studentët e interesuar se aplikimi dhe dorëzimi i dokumenteve për sezonen verore për punësim sezonal në Gjermani,fillon prej 07.12.2019. Jan 14, 2018 · Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë në këtë shtet. Kështu, në një njoftim në faqen zyrtare të ambasadës thuhet se ka ndryshuar procedura për vizën e punës për Gjermani. Ndaj, duke nisur nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punë panhead for sale Jun 02, 2019 · 402. Pëlqimet: 104. Pikë nga trofetë: 53. shkon te ambasada , edhe ki agjensione , po njo ma e forta osht ngjit me ambasad memi travel , aj ta bon aplikimin , sigurimi kushton 25 euro , aplikimi 70 euro per viz , edhe 15 euro agjensioni. Dokumentet Qe Duhet Me i Pas Jon. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ... Sipas ambasadës ky ndryshim do të bëhet për shkak të kërkesës tejet të lartë për orare aplikimi për vizë. "Personat e interesuar do të kenë mundësinë që nga data 1 dhjetor në orën 09.00 deri më 17 dhjetor në orën 12.00, nëpërmjet sistemit online të caktimit të orareve të aplikimit të ambasadës të shprehin interesin e tyre për procedurën e shortit.Kjo vazhdon të mbetet e vlefshme për çdo lloj vendi pune - pavarësisht kualifikimit të njohur. Për udhëtimet hyrëse drejt Gjermanisë ju duhet një të keni një ofertë detyruese pune nga një punëdhënës në Gjermani dhe një vizë nacionale. Për vendin e lirë të punës nuk duhet të ketë në dispozicion kandidatë të privilegjuar.Aug 30, 2017 · “Viti 2016 shënon vitin e kthesës se madhe dhe gjate vitit 2016 janë lëshuar rreth 5000 viza te punës, vetëm ne Gjermani”, ka thënë ai. Abrashi po ashtu ka thënë se ky numër pritet të zgjasë deri ne vitin 2020, në të cilin vit pritet edhe rishqyrtimi i kësaj mundësie të punësimit. Jun 02, 2019 · 402. Pëlqimet: 104. Pikë nga trofetë: 53. shkon te ambasada , edhe ki agjensione , po njo ma e forta osht ngjit me ambasad memi travel , aj ta bon aplikimin , sigurimi kushton 25 euro , aplikimi 70 euro per viz , edhe 15 euro agjensioni. Dokumentet Qe Duhet Me i Pas Jon. Feb 08, 2022 · Sipas të dhënave të Ambasadës Gjermane për dy muajt e fundit janë rreth 100 mijë qytetarë që kanë aplikuar për rezervimin e një termini për aplikim për vizë pune. Largimi në masë i fuqisë punëtore ka lënë sektorin e ndërtimtarisë me mungesa. Faton Hoxha: Ne si ndërtues duhet të bëjmë zgjidhje. Janë duke ardhë prej ... Dec 18, 2015 · Caktimi i takimit në ambasadë në link-et e mëposhtme mund të regjistroheni në mënyrë të pavarur në sistemin e caktimit të një takimi në ambasadë, me qëllim aplikimin për: Viza për qëndrime afatgjata (më shumë se 90 ditë) për Kartën Blu / BE (Koha e paraqitjes: të martave, nga ora 08.30 deri në orën 11.30) Viza për ... Procesi juaj i Aplikimit për Vizë. Këtu janë detyrimet hapat për të aplikuar per nje Vizë Shengen. Plotësoni formularin tuaj të aplikimit. Përgatitni dokumentet tuaja mbështetëse. Bëni një takim. Dorëzoni kërkesën tuaj dhe siguroni të dhënat tuaja biometrike në Qendrën e Aplikimit Visa. Kthehuni te Qendra e Aplikimit për Visa.Dec 23, 2018 · Projektligji i ri i ardhjes së fuqisë punëtore nuk do ta shmangë nevojën e aplikimit për vizë pune. Lind pyetja se a do të shkurtohet apo do të zgjatet koha e pritjes për vizë në ambasada. Një gjë duhet thënë që në fillim: Askush nuk mund ta parashikojë saktësisht se a do të rritet apo do të ulet kohëzgjatja e pritjes ... Duke nisur nga dita e nesërme, hyn në fuqi rregullorja e re e punësimit në Gjermani. Lidhur me rregulloren e re, ambasada gjermane në Tiranë ka nxjerrë njoftimin për kriteret që do të ndiqen nga shtetasit e Ballkanit, ku përfshihet edhe Shqipëria. Për aplikim për vize sipas këtij rregulli do te jepen veçmas çdo muaj. …May 31, 2022 · Nesër edhe zyrtarisht nisin terminet për viza pune për në Gjermani. Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë ka bërë të ditur se lista e regjistrimeve për termine për viza pune për të aplikuar në korrik do të hapet nga 01.06.2022 në orën 14:00 deri më 13.06.2022 në orën 14:00. Ndërsa shtetasit e Shqipërisë, Maqedonisë dhe vendeve të tjera të Ballkanit Perëndimor mund të udhëtojnë në Gjermani pa viza. Sa i përket vizave të punës, të gjithë ata që duan të punojnë në Gjermani, duhet të kërkojnë vizë pune, në ambasadat gjermane në Prishtinë, Tiranë, Shkup, sqaron abc-consulting.Jul 20, 2022 · Nëse në fund të gjashtë (6) muajve keni gjetur një vend pune, do t'ju jepet një vizë pune gjermane ose një leje pune gjermane dhe do t'ju lejohet të punoni dhe jetoni atje. Ju lutemi vini re se marrja e një vize punëkërkuesi nuk ju lejon të filloni të punoni menjëherë në Gjermani. Apliko per vize gjermane Ansore4 Lajme . Ka filluar regjistrimi për viza pune për Gjermani. Apliko per vize gjermane, Viza Gjermane Aplikim. Regjistrimi ka filluar me 3 janar dhe do të zgjasë deri me 18 shkurt në ora 15:00. Para një muaji. Read more. Të fundit. Teknologji .1 Application for Schengen Visa Aplikacioni për Schengen Vizë PHOTO FOTO FOR OFFICIAL USE ONLY / VETËM PËR PËRDORIM ZYRTAR Date of application: Visa application number:pune për në shba Çdo vit. kështu mund të aplikoni për vizë pune në gjermani dokument. angli studimet dokumentet viza kriteret pagesa. kështu mund të aplikoni për vizë pune në gjermani. kështu mund të aplikoni për vizë pune në gjermani. maqedoni dhe kоsovë ais usvisa info com.Viza. Gjermania do ta zgjasë për tri vite të tjera Rregulloren e Ballkanit Perëndimor. Në një intervistë për gazetaren Anila Shuka, DW, avokatja e specializuar për emigrantët Nakibe Ademi, sqaron të drejtat e emigrantëve dhe procedurat e aplikimit për vizë. Cili është dallimi mes Rregullores së Ballkanit Perëndimor dhe Ligjit ...Jan 14, 2018 · Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i ... go section 8 long beach listings A më duhet vizë për të udhëtuar për në Shtetet e Bashkuara? Udhëtarët që kualifikohen për programin e Mosnevojitjes së Vizës për të hyrë në ShBA duhet të marrin autorizim për të hyrë në Shtetet e Bashkuara duke përdorur Sistemin Elektronik për Autorizimin e Udhëtimit (ESTA) në https://esta.cbp.dhs.gov/esta. Informatë me rëndësi për kërkesat për viza me qëllim bashkimin familjar, të cilat parashtrohen në Ambasadën Gjermane në Prishtinë nga data 01.03.2020: Certifikatat e gjendjes civile të lëshuara në… Punësim në Gjermani Ekzistojnë baza të ndryshme ligjore sipas të cilave mund të aplikoni për një vizë pune.Qyteterët e shteteve jo anëtare të BE-së, si edhe deri tani – por edhe pas 1.1.2019 – duhet të pajisen me vizë valide për punësim në Gjermani. Kërkesa për këtë lloj vize parashtrohet vetëm në Ambasadën Gjermane në Shkup dhe viza merret gjithastu vetëm në Ambasadë. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ... Ka filluar regjistrimi për viza pune për Gjermani. Apliko per vize gjermane, Viza Gjermane Aplikim. Regjistrimi ka filluar me 3 janar dhe do të zgjasë deri me 18 shkurt në ora 15:00. Para një muaji Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar se ka ndryshuar procedurën e dhënies së termineve.Jan 14, 2018 · Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i ... Sep 07, 2021 · Të gjithë të interesuarit për një termin për aplikim për vizë pune në Ambasadën e Gjermanisë në Kosovë mund ta bëjnë atë sot nga ora 11:00. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar ditë më parë për hapjen e termin që do të jetë sot. “Lista e pritjes për termine për muajin tetor do të hapet më 7 shtator në ora ... Dec 22, 2018 · Punë në Gjermani/ Aplikimi për vizë, si shmanget ngadalësimi i procedurave. Projektligji i ri i ardhjes së fuqisë punëtore nuk do ta shmangë nevojën e aplikimit për vizë pune. Lind pyetja se a do të shkurtohet apo do të zgjatet koha e pritjes për vizë në ambasada. Një gjë duhet thënë që në fillim: Askush nuk mund ta ... Një aplikim për vizë do të mohohet, nëse aplikanti është i listuar në listën e zezë ose është provuar në Emigracionit Emiratet e Bashkuara Arabe se ai ka kryer një vepër të rëndë. Kërkesa mund të refuzohet, nëse aplikuesi më parë kishte një vizë qëndrimi dhe doli nga Emiratet e Bashkuara Arabe pa anulimin e saj.Miratimi/pranimi i mjekut/spitalit në Gjermani ku do të bëhet trajtimi, përfshirë konfirmimin e terminit dhe të dhënat ...Akomodimi ne hotele tradicionale marokene. 4. Mengjeset per te gjitha ditet e qendrimit. 5. Viza Marokene. 6. Opsionale tur per 3 dite ne shkretetire dhe ne gjithe rrethinat turistike te qyteteve imperiale te Marokut.Per aplikim per vize ne Uk nevojitet: 1) Pasaporta 2)Deklarate bankare (duhet te kesh te ardhura mjaftueshem per te mbuluar shpenzimet ne Angli) 3)Dokument per akomodimin 4)Te dhenat e sponsorit (nese do kete) 5) Deshmi penaliteti 6)Certifikate familjare 7)Dokument qe tregon se do rikthehesh ne vendin tend, leje nga puna ose shkolla -Viza mund te … Aplikim Për Vizë Standarte Angleze! Read ...Llojet e Vizave. Ne e konsiderojmë Ligjin e Ri të punësimit në Gjermani si një faktor përparimtar për të ardhmen tuaj. Gjithsesi, ne jemi në dijeni të vështirësive qe dikush has kur vendos të largohet nga vendi dhe të lërë cdo gjë pas. Dy vështirësitë më të mëdhaja e të rëndësishme ngelen: procedurat e Vizës dhe ...Ligji i ri për punë në Gjermani nuk do taë shmangnevojën për aplikim për vizë pune. Projektligji i ri i ardhjes së fuqisë punëtore nuk do ta shmangë nevojën e aplikimit për vizë pune. Lind pyetja se a do të shkurtohet apo do të zgjatet koha e pritjes për vizë në ambasada? “Një gjë duhet […] About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ...Nëse ju aplikoni personalisht për një vizë në Gjermani, atëherë ajo duhet të jetë një kategori kombëtare D, dhe nëse e bëni atë nëpërmjet ndërmjetësve (për shembull, një agjenci udhëtimi) - kategorisë së Shengenit C. Për regjistrimin e çdo lloji të vizës në Gjermani, ekziston një listë e vetme e dokumenteve për të gjitha vendet: Pasaporta .Aplikim per Vize per ne Angli. Vize per ne Angli. Për të udhëtuar ose për të emigruar për në Mbretërinë e Bashkuar (Angli) një qytetar me nënshtetësi Shqiptare duhet të jetë i pajisur me lejen e posaçme të hyrjes (VIZË) . ... Ekzistojnë disa lloj vizash, viza turistike, vizë pune, vizë për studime, vizë për biznes, vizë ...MADAS GmbH është një firmë konsulente e themeluar në Gjermani në vitin 2017. Fokusi jonë është ofrimi i mundësive të punësimit profesionistëve e zanatçinjve shqiptarë në Gjermani!Llotaria amerikane, ose Programi i Vizave Emigruese te Shumllojshmerise - Diversity Visa Lottery, administrohet nga departamenti i shtetit amerikan ne baze vjetore dhe mundeson viza per nje grup emigrantesh te njohur si "emigrante te shumllojshmerise" prej vendeve me shkalle historikisht te ulet emigrimi kundrejt SHBA. Çdo vit vihen ne dispozicion 50,000 viza.Aug 04, 2020 · Formulari i Aplikimit për Lotari të Vizave në Gjermani 2020/2021 dhe Si të Aplikoni. Formulari i Aplikimit për Lotari të Vizave në Gjermani 2020 - Para se të nxitoni për të aplikuar, duhet të dini llojin e vizës për të cilën do të aplikoni pasi ky është një nga problemet kryesore me të cilat përballen qytetarët që do të marrin vizat e tyre. Gjermani VisaMetric është i vetmi ofrues i shërbimeve i autorizuar nga përfaqësitë gjermane në Kosovë për të trajtuar shërbimet e mbështetjes për aplikimin për viza. Aplikoni për vizë në Germany in KosovoAug 30, 2017 · “Viti 2016 shënon vitin e kthesës se madhe dhe gjate vitit 2016 janë lëshuar rreth 5000 viza te punës, vetëm ne Gjermani”, ka thënë ai. Abrashi po ashtu ka thënë se ky numër pritet të zgjasë deri ne vitin 2020, në të cilin vit pritet edhe rishqyrtimi i kësaj mundësie të punësimit. Dec 22, 2018 · Punë në Gjermani/ Aplikimi për vizë, si shmanget ngadalësimi i procedurave. Projektligji i ri i ardhjes së fuqisë punëtore nuk do ta shmangë nevojën e aplikimit për vizë pune. Lind pyetja se a do të shkurtohet apo do të zgjatet koha e pritjes për vizë në ambasada. Një gjë duhet thënë që në fillim: Askush nuk mund ta ... Sep 07, 2021 · Të gjithë të interesuarit për një termin për aplikim për vizë pune në Ambasadën e Gjermanisë në Kosovë mund ta bëjnë atë sot nga ora 11:00. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar ditë më parë për hapjen e termin që do të jetë sot. “Lista e pritjes për termine për muajin tetor do të hapet më 7 shtator në ora ... Nëse ju aplikoni personalisht për një vizë në Gjermani, atëherë ajo duhet të jetë një kategori kombëtare D, dhe nëse e bëni atë nëpërmjet ndërmjetësve (për shembull, një agjenci udhëtimi) - kategorisë së Shengenit C. Për regjistrimin e çdo lloji të vizës në Gjermani, ekziston një listë e vetme e dokumenteve për të gjitha vendet: Pasaporta .Procesi i Aplikimit. Këto janë fazat që çdo aplikant duhet të kalojë për të arritur me sukses punësimin në Gjermani. Për një aplikim sa më të plotë, rekomandojmë që dokumentet të jenë në gjermanisht. Gjithsesi, çdo punëdhënës ka kërkesa të veçanta, duke përfshirë edhe nivelin e gjuhës gjermane. Pyetjeve apo ... Apliko per vize gjermane Ansore4 Lajme . Ka filluar regjistrimi për viza pune për Gjermani. Apliko per vize gjermane, Viza Gjermane Aplikim. Regjistrimi ka filluar me 3 janar dhe do të zgjasë deri me 18 shkurt në ora 15:00. Para një muaji. Read more. Të fundit. Teknologji .Puntorët me vizë pune në Gjermani. Kushtet e hyrjes dhe qëndrimit të punonjesve të huaj. Si rregull, të gjithë të huajt duhet të pajisen me vizë për qëndrime më të gjata sesa tre muaj apo qëndrime që çojnë në punësim fitimprurës. Përjashtim nga ky rregull bëjnë shtetasit e BE-së dhe ZEE-së (Zonës Ekonomike Evropiane ... Ju lutemi vini re se caktimi i takimit për aplikimin për vizë për të marrë një punë fitimprurëse sipas Rregullores së Ballkanit Perëndimor (neni 26 (2) Urdhëresa e Punësimit) do të ndryshohet nga 1 dhjetori 2021.Për shkak të kërkesës shumë të lartë për afatet e aplikimit, të cilat tejkalojnë shumë afatet e disponueshme ...Kushti i vetëm që iu jep të drejtën e përfitimit të një vize pune në Gjermani është sigurimi i një oferte konkrete pune në këtë shtet. ... mbi aplikimet për punë në Gjermani ku kandidati mund të informohet në mënyrë të detajuar si të bëni një aplikim të suksesshëm dhe si të përgatiteni për intervistën e punës ...Jul 20, 2022 · Nëse në fund të gjashtë (6) muajve keni gjetur një vend pune, do t'ju jepet një vizë pune gjermane ose një leje pune gjermane dhe do t'ju lejohet të punoni dhe jetoni atje. Ju lutemi vini re se marrja e një vize punëkërkuesi nuk ju lejon të filloni të punoni menjëherë në Gjermani. Për shkak të pandemisë, në vitin 2020 dhe 2021, ambasada e Gjermanisë nuk ka lëshuar viza pune. Ndërsa në vitin 2019 ambasada ka lëshuar më shumë se 50 mijë viza. Prej tyre rreth 36 mijë viza Schengen, si dhe rreth 15 mijë viza nacionale për qëndrime afatgjata, si bashkim familjar, viza pune e viza studimi.Nga. Kujtojmë se një [â ¦] Sigurimi i një termini është bërë problem shumë i madh për qytetarët, pasi numri i atyre që dëshirojnë të shkojnë të punojnë në Gjermani është mjaft i madh. Ka mjaftuar një ditë, që të gjitha terminet për aplikim për vizë pune në Ambasadën Gjermane për muajin tetor të mbushen. Dec 01, 2021 · Por, ndryshe nga herët e tjera, procedura për pajisje me vizë pune gjermane është ndryshuar nga kjo e hënë. Lexo Edhe: Qytetarët e Kosovës që duan të marrin vizë gjermane, nga 1 dhjetori e deri më 17 dhjetor do ta kenë sistemin e hapur për aplikim dhe se përzgjedhja e tyre do të bëhet me short. Viza për shkollim/kualifikim/Kartoni i kaltër i BE-së/Studime në Gjermani - 3 muaj. Viza me qëllim fillimin e punësimit sipas Rregullës për Ballkanin Perëndimor - më shumë se një vit. Vizë për bashkim familjar - 10 muaj. Vizë me qëllim punësimin sezonal për studentë - 5 muajAmbasada e Gjermanisë në Prishtinë ka dalë me një njoftim për qytetarët e Kosovës lidhur me terminin për aplikim për viza pune në këtë shtet. ... E data për aplikim do të hapet më 01.12.2021 në orën 14:00, ku fillimisht do të hapet një listë e re e regjistrimeve për kërkesa për termine. ... Lidhuni Me Ne.Aplikimi për viza pune në Gjermani, linku për të caktuar terminin është jashtë funksionit. para 10 muajve - Telegrafi. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar se sot do të hapet afati për të aplikuar për terminë për viza pune në Gjermani. Sipas njoftimit nga Ambasada është thënë se linku për të caktuar termin online... ️ Vize Pune ️ Lista e regjistrimeve për termine në periudhën maj deri në fillim të muajit qershor do të hapet nga 04.04.2022 në orën 14:00 deri më 13.04.2022 në orën 14:00. Termine per Ambasaden GjermaneProjektligji i ri i ardhjes së fuqisë punëtore nuk do ta shmangë nevojën e aplikimit për vizë pune. Lind pyetja se a do të shkurtohet apo do të zgjatet koha e pritjes për vizë në ambasada. Një gjë duhet thënë që në fillim: Askush nuk mund ta parashikojë saktësisht se a do të rritet apo do të ulet kohëzgjatja e pritjes ...Ambasada gjermane thotë se për viza punë, nga janari i vitit 2021, duhet të ketë riregjistrim. Shkuarja e kosovarëve drejtë vendeve të huaja për të gjetur një vend pune është gjithnjë e lartë. Ambasada gjermane e konfirmon: Anulohen terminet për viza pune, janë të nevojshme riregjistrimet. 16-12-2020.Apliko per vize gjermane Ansore4 Lajme . Ka filluar regjistrimi për viza pune për Gjermani. Apliko per vize gjermane, Viza Gjermane Aplikim. Regjistrimi ka filluar me 3 janar dhe do të zgjasë deri me 18 shkurt në ora 15:00. Para një muaji. Read more. Të fundit. Teknologji .May 31, 2022 · Nesër edhe zyrtarisht nisin terminet për viza pune për në Gjermani. Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë ka bërë të ditur se lista e regjistrimeve për termine për viza pune për të aplikuar në korrik do të hapet nga 01.06.2022 në orën 14:00 deri më 13.06.2022 në orën 14:00. Jul 20, 2022 · Nëse në fund të gjashtë (6) muajve keni gjetur një vend pune, do t'ju jepet një vizë pune gjermane ose një leje pune gjermane dhe do t'ju lejohet të punoni dhe jetoni atje. Ju lutemi vini re se marrja e një vize punëkërkuesi nuk ju lejon të filloni të punoni menjëherë në Gjermani. Sipas të dhënave të Ambasadës Gjermane për dy muajt e fundit janë rreth 100 mijë qytetarë që kanë aplikuar për rezervimin e një termini për aplikim për vizë pune. Largimi në masë i fuqisë punëtore ka lënë sektorin e ndërtimtarisë me mungesa. Faton Hoxha: Ne si ndërtues duhet të bëjmë zgjidhje. Janë duke ardhë prej ...Nëse ju aplikoni personalisht për një vizë në Gjermani, atëherë ajo duhet të jetë një kategori kombëtare D, dhe nëse e bëni atë nëpërmjet ndërmjetësve (për shembull, një agjenci udhëtimi) - kategorisë së Shengenit C. Për regjistrimin e çdo lloji të vizës në Gjermani, ekziston një listë e vetme e dokumenteve për të gjitha vendet: Pasaporta .Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar se sot do të hapet afati për të aplikuar për terminë për viza pune në Gjermani. Sipas njoftimit nga Ambasada është thënë se linku për të caktuar termin online për viza pune do të hapet në orën 14:00, mirëpo ky link aktualisht është jashtë funksionit.Jun 02, 2019 · 402. Pëlqimet: 104. Pikë nga trofetë: 53. shkon te ambasada , edhe ki agjensione , po njo ma e forta osht ngjit me ambasad memi travel , aj ta bon aplikimin , sigurimi kushton 25 euro , aplikimi 70 euro per viz , edhe 15 euro agjensioni. Dokumentet Qe Duhet Me i Pas Jon. Mijëra kosovarë ua mësyjnë çdo muaj terminëve për t'u pajisur me një vizë pune në Ambasadën e Gjermanisë në Prishtinë. 48 mijë e 962 qytetarë të Kosovës kanë aplikuar për viza pune vetëm në muajin janar 2022 në Ambasadën Gjermane në Kosovë. Me rregullat e reja të punësimit që Gjermania aplikon për Ballkanin ...Jun 30, 2021 · Takimet për aplikim për vize sipas këtij rregulli do te jepen veçmas çdo muaj. Në fillim të çdo muaji (duke filluar në korrik) do të hapet lista me takimet e mundshme për muajin pasardhës. Data e hapjes së listës do të ndryshojë nga njëri muaj në tjetrin. Qendra e Aplikimeve Elektronike Konsullore (CEAC) Formulari DS-160. Aplikantët e vizave jo-emigruese duhet të plotësojnë dhe të paraqesin formularin elektronik të aplikimit, DS-160, i cili gjendet në adresën https://ceac.state.gov/genniv/. Ky formular zëvendëson formularët e mëparshëm të aplikimit DS-156, DS-157, dhe DS-158. Aplikim per Vize per ne Angli. Vize per ne Angli. Për të udhëtuar ose për të emigruar për në Mbretërinë e Bashkuar (Angli) një qytetar me nënshtetësi Shqiptare duhet të jetë i pajisur me lejen e posaçme të hyrjes (VIZË) . ... Ekzistojnë disa lloj vizash, viza turistike, vizë pune, vizë për studime, vizë për biznes, vizë ...Jan 14, 2018 · Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë në këtë shtet. Kështu, në një njoftim në faqen zyrtare të ambasadës thuhet se ka ndryshuar procedura për vizën e punës për Gjermani. Ndaj, duke nisur nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punë Takimet për aplikim për vizë sipas "Rregullores së Ballkanit Perëndimor" mund të caktohen vetëm në këtë mënyrë. Ambasada nuk cakton ndonjë datë të veçantë. Ju lutemi mos bëni pyetje të tilla.Pra, do te jete e mundur te rezervoni takimet vetem tek portali i ri dhe data e pare e gatshme per te rezervuar do te jete 31 Gusht 2021 e ne vijim. Takimet e rezervuara tashme ne portalin e tanishem Prenota Online do te jene te vlefshme dhe te shfrytezueshme. Portali i ri do te zevendesoje ne menyre te pershkallezuar portalin e tanishem."Në fakt ambasada mund t'i ofrojë rreth vetëm 500 deri në 800 termine për aplikim në muaj, derisa të arrihet numri maksimal prej 5.500 viza për një vit për aplikuesit nga Kosova. Do të thotë në vitin 2022 gjithsej jo më shumë se 5.500 aplikues nga Kosova do të mund të marrin një vizë për nisje të punësimit sipas ...Oct 02, 2016 · Jeni punëtor i kualifikuar. Ekzistojnë një sërë kualifikimesh profesionale për punë, të cilat në Gjermani nuk arrihen nëpërmjet një studimi në universitet, por përmes kualifikimit profesional në një ndërmarrje pune. Në një pjesë të madhe të këtyre profesioneve kërkohet fuqi punëtore e kualifikuar. Hyrja në tregun e ... Mijëra kosovarë ua mësyjnë çdo muaj terminëve për t'u pajisur me një vizë pune në Ambasadën e Gjermanisë në Prishtinë. 48 mijë e 962 qytetarë të Kosovës kanë aplikuar për viza pune vetëm në muajin janar 2022 në Ambasadën Gjermane në Kosovë. Me rregullat e reja të punësimit që Gjermania aplikon për Ballkanin ...Dec 01, 2021 · Por, ndryshe nga herët e tjera, procedura për pajisje me vizë pune gjermane është ndryshuar nga kjo e hënë. Lexo Edhe: Qytetarët e Kosovës që duan të marrin vizë gjermane, nga 1 dhjetori e deri më 17 dhjetor do ta kenë sistemin e hapur për aplikim dhe se përzgjedhja e tyre do të bëhet me short. Perfito pune ne Gjermani. Fillo aplikimin tani. Behu pjese e shume te tjereve qe kane perfituar nga ky program. ... Menyra me e shpejte per te shkuar ne Gjermani. Ky program pervec se mundeson rruge te sigurte per vize pune Gjermane, gjitheashtu edhe siguron punen per te gjithe ata qe perfundojne kursin. Apliko. Shih Broshuren. Kushtet per aplikim.Qytetarët e Kosovës, të cilët kanë synuar të caktojnë në ambasadën e Gjermanisë një termin për aplikim për vizë pune, sot janë përballur me mosfunksionim e web-faqes së ambasadës për këtë çështje. Ata kanë raportuar në KALLXO.com për mosfunksionimin e web-faqes së ambasadës dhe rrjedhimisht nuk kanë mundur të caktojnë termin.Në pamundësi për të caktuar …<p>46.608 vende pune ofrojnë kompanitë gjermane për të cilat mund të aplikojnë qytetarë nga vendet e Ballkanit, duke përfshirë Shqipërinë. Mjekë, infermierë, inxhinierë të të gjitha kategorive, teknikë kompjuterash, zanatçinj, si hidraulikë, elektricistë, muratorë, mekanikë makinash, gomistë janë vetëm disa nga profesionet për të cilat mund të aplikohet nëpërmjet ...Zyrtarisht, terminet për viza gjermane janë falas. Lidhur me këto pretendime, ka folur për Express, Ambasada Gjermane në Prishtinë. Ambasada Gjermane në Prishtinë ka riktheksuar se caktimi i termineve është falas dhe nuk kanë ndonjë informacion ose rast konkret, për pretendimet e qytetarëve se në këmbim të 500 eurove u është ofruar sigurimi i një termini.50 mijë vende pune në Gjermani, këto janë kriteret për aplikim. Mjafton një zanat për të depërtuar në tregun gjerman të punës. Janë 50 mijë vende të lira të shpallura nga Gjermania, por jo të gjitha këto kërkesa do të plotësohen prej aplikantëve shqiptarë. Drejtori i Shërbimit Kombëtar të Punësimit, Artur Micko ...A më duhet vizë për të udhëtuar për në Shtetet e Bashkuara? Udhëtarët që kualifikohen për programin e Mosnevojitjes së Vizës për të hyrë në ShBA duhet të marrin autorizim për të hyrë në Shtetet e Bashkuara duke përdorur Sistemin Elektronik për Autorizimin e Udhëtimit (ESTA) në https://esta.cbp.dhs.gov/esta. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar se sot do të hapet afati për të aplikuar për terminë për viza pune në Gjermani. Sipas njoftimit nga Ambasada është thënë se linku për të caktuar termin online për viza pune do të hapet në orën 14:00, mirëpo ky link aktualisht është jashtë funksionit.Mijëra kosovarë ua mësyjnë çdo muaj terminëve për t'u pajisur me një vizë pune në Ambasadën e Gjermanisë në Prishtinë. 48 mijë e 962 qytetarë të Kosovës kanë aplikuar për viza pune vetëm në muajin janar 2022 në Ambasadën Gjermane në Kosovë. Me rregullat e reja të punësimit që Gjermania aplikon për Ballkanin ...Aplikim letre Hapi 1: Lexoni informacionin e plotë mbi kërkesat për viza në faqen e internetit të IRCC dhe shkarkoni formularët e duhur të aplikimit dhe listën kontrolluese që lidhen me qëllimin e vizitës suaj. Ju lutemi referojuni faqes "Përgatitni aplikacionin tuaj" për të marrë detaje mbi vizat. Hapi 2:Llotaria amerikane, ose Programi i Vizave Emigruese te Shumllojshmerise - Diversity Visa Lottery, administrohet nga departamenti i shtetit amerikan ne baze vjetore dhe mundeson viza per nje grup emigrantesh te njohur si "emigrante te shumllojshmerise" prej vendeve me shkalle historikisht te ulet emigrimi kundrejt SHBA. Çdo vit vihen ne dispozicion 50,000 viza.Ambasada gjermane aplikim per vize prishtine1. Lutemi të plotësoni të gjitha të dhënat njësoj si në pashaportën e udhëtimit dhe me gërma latine. 2. Për çdo aplikues duhet lënë një datë/orar aplikimi më vete. 3. Ju mund të rezervoni një datë/orar aplikimi vetëm për një arsye udhëtimi. Sistemi ynë lejon vetëm një regjistrim. Çdo aplikues (edhe fëmijët) kanë ... Aplikimi për viza pune në Gjermani, linku për të caktuar terminin është jashtë funksionit. para 10 muajve - Telegrafi. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar se sot do të hapet afati për të aplikuar për terminë për viza pune në Gjermani. Sipas njoftimit nga Ambasada është thënë se linku për të caktuar termin online... Viza ju lejon të hyni në shtetin gjerman dhe nëse plotësohen të gjitha kërkesat në Gjermani ajo pasohet nga leja e qëndrimit që korrespondon me qëllimin e qëndrimit tuaj atje. Ju nuk lejoheni të punoni në Gjermani pa vizë. Këtu do të gjeni informacione lidhur me kategoritë e mëposhtme: Kërkimi i një vendi pune Për shkak të kërkesës tejet të madhe për termine për aplikim për vizë, e cila i tejkalon dukshëm terminet që janë në dispozicion, nga dhjetori 2021 terminet do të caktohen nëpërmjet një procedure të shortit. Informata më të hollësishme gjeni këtu. Këtu mund të rezervoni terminin: Terminportal Botschaft PristinaAplikim per Vize per ne Angli. Vize per ne Angli. Për të udhëtuar ose për të emigruar për në Mbretërinë e Bashkuar (Angli) një qytetar me nënshtetësi Shqiptare duhet të jetë i pajisur me lejen e posaçme të hyrjes (VIZË) . ... Ekzistojnë disa lloj vizash, viza turistike, vizë pune, vizë për studime, vizë për biznes, vizë ... mexc python Nga. Kujtojmë se një [â ¦] Sigurimi i një termini është bërë problem shumë i madh për qytetarët, pasi numri i atyre që dëshirojnë të shkojnë të punojnë në Gjermani është mjaft i madh. Ka mjaftuar një ditë, që të gjitha terminet për aplikim për vizë pune në Ambasadën Gjermane për muajin tetor të mbushen. Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë ka dalë me një njoftim për qytetarët e Kosovës lidhur me terminin për aplikim për viza pune në këtë shtet. ... E data për aplikim do të hapet më 01.12.2021 në orën 14:00, ku fillimisht do të hapet një listë e re e regjistrimeve për kërkesa për termine. ... Lidhuni Me Ne.Por, ndryshe nga herët e tjera, procedura për pajisje me vizë pune gjermane është ndryshuar nga kjo e hënë. Qytetarët e Kosovës që duan të marrin vizë gjermane, nga 1 dhjetori e deri më 17 dhjetor do ta kenë sistemin e hapur për aplikim dhe se përzgjedhja e tyre do të bëhet me short.Ofrohet vend pune si infermier (f/m) ne gjermani! kriteret qe kerkohen: 1- gjuha gjermane b1/b2, e mbrojtur. 2- te sjellshem dhe me etike profesionale. 3- mosha 25-40 vjece. 4- fleksibel. kushtet e punes: 1- paga 2200 euro (per kanidatet pa njohje te diplomes) 2- paga 3400 euro (per kanidatet me njohje te diplomes) 3- kompania ofron akomo...Pra, do te jete e mundur te rezervoni takimet vetem tek portali i ri dhe data e pare e gatshme per te rezervuar do te jete 31 Gusht 2021 e ne vijim. Takimet e rezervuara tashme ne portalin e tanishem Prenota Online do te jene te vlefshme dhe te shfrytezueshme. Portali i ri do te zevendesoje ne menyre te pershkallezuar portalin e tanishem.Feb 02, 2022 · Mijëra kosovarë ua mësyjnë çdo muaj terminëve për t’u pajisur me një vizë pune në Ambasadën e Gjermanisë në Prishtinë. 48 mijë e 962 qytetarë të Kosovës kanë aplikuar për viza pune vetëm në muajin janar 2022 në Ambasadën Gjermane në Kosovë. Me rregullat e reja të punësimit që Gjermania aplikon për Ballkanin ... Agjensi per viza pune ne gjermani. Community College . 4.2. 4.2 out of 5 stars. Community See All. 3,769 people like this. 3,895 people follow this. About See All. Për qytetarët e shteteve të tjera është e domosdoshme të aplikohet për vizë pa shkuar në Gjermani. Nëse vendosni që të qëndroni më pak se 90 ditë, ekzistojnë disa rregulla të tjera. Nuk nevojitet vizë për shtetasit e vendeve si Venezuela, Vatican City, Uruguay, Singapore, Seychelles, Paraguay, Panama, Nicaragua, Mexico ...Ju lutem vini re: Hyjnë sërish në fuqi kufizimet e udhëtimeve hyrëse për udhëtarët nga Kosova! duhet të aplikohet për vizë pune Procedura e aplikimit. ambasada Viza Emigrimi. Në datën 1 janar 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e Rregullore e Ballkanit Perëndimor (§ 26 kreu 2 i Urdhëresës së Punësimit). ju informojmË se, duke filluar nga data 26 tetor deri mË 15 ...Ekuivalentimi në Gjermani; Punë, arsimim dhe studime në Gjermani ... Aplikim për vizë me qëllim punësimi sipas Kreu II, paragrafi 26 (Punësim për profesionet e pakualifikuara) ... Ofertë konkrete e një vendi pune ose kontratë e punës. Ditën e aplikimit të vizës jo më e vjetër se 6 muaj dhe të përmbajë të dhënat e mëposhtme :Familjarë, miq dhe bashkëpunëtorë kanë kujtuar një ditë më parë Xhino Koçën, i cili më 5 mars do të mbushte 30 vjeç. Në këtë përvjetor të munguar, të afërmit e të riut durrsak e kanë kujtuar atë me një ceremoni prekëse buzë detit, te sheshi para Sfinksit, duke lëshuar në qiell 30 pëllumba dhe 30 []. duhet të aplikohet për vizë pune Procedura e aplikimit ...Ambasada gjermane përmes një postimi në rrjetet sociale thekson se qytetarët shqiptarë do të kenë një qasje të privilegjuar drejt tregut gjerman të punës deri në 31.12.2023. "Takimet për aplikim për vize sipas këtij rregulli do te jepen veçmas çdo muaj. Në fillim të çdo muaji (duke filluar në korrik) do të hapet lista meDec 01, 2021 · Por, ndryshe nga herët e tjera, procedura për pajisje me vizë pune gjermane është ndryshuar nga kjo e hënë. Lexo Edhe: Qytetarët e Kosovës që duan të marrin vizë gjermane, nga 1 dhjetori e deri më 17 dhjetor do ta kenë sistemin e hapur për aplikim dhe se përzgjedhja e tyre do të bëhet me short. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i ...Gjermani VisaMetric është i vetmi ofrues i shërbimeve i autorizuar nga përfaqësitë gjermane në Kosovë për të trajtuar shërbimet e mbështetjes për aplikimin për viza. Aplikoni për vizë në Germany in Kosovo bitburner algorithmic stock trader ii Ligji i ri për punë në Gjermani nuk do taë shmangnevojën për aplikim për vizë pune. Projektligji i ri i ardhjes së fuqisë punëtore nuk do ta shmangë nevojën e aplikimit për vizë pune. Lind pyetja se a do të shkurtohet apo do të zgjatet koha e pritjes për vizë në ambasada? “Një gjë duhet […] Feb 02, 2022 · Mijëra kosovarë ua mësyjnë çdo muaj terminëve për t’u pajisur me një vizë pune në Ambasadën e Gjermanisë në Prishtinë. 48 mijë e 962 qytetarë të Kosovës kanë aplikuar për viza pune vetëm në muajin janar 2022 në Ambasadën Gjermane në Kosovë. Me rregullat e reja të punësimit që Gjermania aplikon për Ballkanin ... Procesi i Aplikimit. Këto janë fazat që çdo aplikant duhet të kalojë për të arritur me sukses punësimin në Gjermani. Për një aplikim sa më të plotë, rekomandojmë që dokumentet të jenë në gjermanisht. Gjithsesi, çdo punëdhënës ka kërkesa të veçanta, duke përfshirë edhe nivelin e gjuhës gjermane. Pyetjeve apo ... Viza ju lejon të hyni në shtetin gjerman dhe nëse plotësohen të gjitha kërkesat në Gjermani ajo pasohet nga leja e qëndrimit që korrespondon me qëllimin e qëndrimit tuaj atje. Ju nuk lejoheni të punoni në Gjermani pa vizë. Këtu do të gjeni informacione lidhur me kategoritë e mëposhtme: Kërkimi i një vendi pune Aplikimi për viza pune në Gjermani, linku për të caktuar terminin është jashtë funksionit. para 10 muajve - Telegrafi. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar se sot do të hapet afati për të aplikuar për terminë për viza pune në Gjermani. Sipas njoftimit nga Ambasada është thënë se linku për të caktuar termin online... Jun 30, 2021 · Takimet për aplikim për vize sipas këtij rregulli do te jepen veçmas çdo muaj. Në fillim të çdo muaji (duke filluar në korrik) do të hapet lista me takimet e mundshme për muajin pasardhës. Data e hapjes së listës do të ndryshojë nga njëri muaj në tjetrin. Ambasada. Map Phone Headquarters +383 38 261 261. Marten Menger, zëdhënës i ambasadës së Gjermanisë në Prishtinë tha: "Ambasada gjermane liron terminet për aplikim për vizë online në faqen internetit www.pristina.diplo.de. Ambasada Gjermane nga kjo ditë njofton se kur nisin terminet për viza në Prishtinë. 32 talking about this."Në fakt ambasada mund t'i ofrojë rreth vetëm 500 deri në 800 termine për aplikim në muaj, derisa të arrihet numri maksimal prej 5.500 viza për një vit për aplikuesit nga Kosova. Do të thotë në vitin 2022 gjithsej jo më shumë se 5.500 aplikues nga Kosova do të mund të marrin një vizë për nisje të punësimit sipas ...Publikuar më 14.01.2018 nga shekulli default. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë në këtë shtet. Kështu, në një njoftim në faqen zyrtare të ambasadës thuhet se ka ndryshuar procedura për vizën e punës për Gjermani.Duke nisur nga dita e nesërme, hyn në fuqi rregullorja e re e punësimit në Gjermani. Lidhur me rregulloren e re, ambasada gjermane në Tiranë ka nxjerrë njoftimin për kriteret që do të ndiqen nga shtetasit e Ballkanit, ku përfshihet edhe Shqipëria. Për aplikim për vize sipas këtij rregulli do te jepen veçmas çdo muaj. …Ofrohet vend pune si infermier (f/m) ne gjermani! kriteret qe kerkohen: 1- gjuha gjermane b1/b2, e mbrojtur. 2- te sjellshem dhe me etike profesionale. 3- mosha 25-40 vjece. 4- fleksibel. kushtet e punes: 1- paga 2200 euro (per kanidatet pa njohje te diplomes) 2- paga 3400 euro (per kanidatet me njohje te diplomes) 3- kompania ofron akomo...Nesër hapen terminet për viza pune në Ambasadën Gjermane. ... kaq kosovarë do të mund të marrin vizë pune sivjet për në Gjermani. 76% e të rinjve duan të largohen nga Kosova. Deri kur duhet të duroni dhimbjet e shpinës dhe qafës? Këto janë simptomat, shkaqet dhe trajtimi ... të cilët e marrin një termin për aplikim në ..."Aplikim për pasaportë dhe kartë identiteti" është një shërbim elektronik, i cili u mundëson qytetarëve shqiptarë rezidentë jashtë kufijve të Republikës së Shqipërisë, të aplikojnë online për t'u pajisur me pasaportë dhe kartë identiteti. Qytetarët duhet të zgjedhin datën dhe orën e takimit kur mund të paraqiten në ...Aplikim vizash dhe leje qëndrimi. Dhe përse me aktivitet të kufizuar tashmë ambasadat janë të hapura në kushte strikte dhe ne mund të nisim me aplikimet dhe rezervimet e takimeve për klientët tanë! Shtetet ku ne ofrojmë asistencë janë Mbretëria e Bashkuar, Irlanda, Shtetet e Bashkuara por gjithashtu dhe shtetet si Gjermania ...Çfar dokumentash duhen per Vize turistike per ne Amerike. Dokumentat që provojnë qëllimin e udhëtimit tuaj, lidhjet tuaja të mjaftueshme me vëndin nga ku niseni, si dhe provat financiare për mbulimin e shpenzimeve të udhëtimit tuaj në Shtetet e Bashkuara. Këto mund të jenë. Vertetim të pronësisë të shtepisë nese keni shtepi ..."Në fakt ambasada mund t'i ofrojë rreth vetëm 500 deri në 800 termine për aplikim në muaj, derisa të arrihet numri maksimal prej 5.500 viza për një vit për aplikuesit nga Kosova. Do të thotë në vitin 2022 gjithsej jo më shumë se 5.500 aplikues nga Kosova do të mund të marrin një vizë për nisje të punësimit sipas ..." Takimet për aplikim për vize sipas këtij rregulli do te jepen veçmas çdo muaj.Për aplikim për vize sipas këtij rregulli do Duke nisur nga dita e nesërme, hyn në fuqi rregullorja e re e punësimit në Gjermani. ... Beiträge. ligji i ri per bashkim familjar ne gjermani 2021 30. Mai 2021 / 0 Kommentare / in Allgemein / von / 0 ...Projektligji i ri i ardhjes së fuqisë punëtore nuk do ta shmangë nevojën e aplikimit për vizë pune. Lind pyetja se a do të shkurtohet apo do të zgjatet koha e pritjes për vizë në ambasada. Një gjë duhet thënë që në fillim: Askush nuk mund ta parashikojë saktësisht se a do të rritet apo do të ulet kohëzgjatja e pritjes ...Për grupin prej 48 personash u organizuan rezervimet për fluturime dhe Hotelet ne Shqipëri. U bë aplikimi për viza online dhe iu kërkua - e theksojmë - iu kërkua të paraqisnin biletat dhe hotelet e paguara. Për 48 persona operatori irakian u detyrua te paguante rreth 30 mijë USD për > biletat e avionit dhe rreth 3500 Euro për vizat.Viza për shkollim/kualifikim/Kartoni i kaltër i BE-së/Studime në Gjermani - 3 muaj. Viza me qëllim fillimin e punësimit sipas Rregullës për Ballkanin Perëndimor - më shumë se një vit. ... Aplikuesi me inicialet A.H, i tha Indeksonline se tani ka paraqitur një kërkesë për termin për vizë pune në Ambasadën e Gjermanisë ...Perfito pune ne Gjermani. Fillo aplikimin tani. Behu pjese e shume te tjereve qe kane perfituar nga ky program. Siguro punen tuaj te re brenda 6-8 muajve. Kushti i vetëm që iu jep të drejtën e përfitimit të një vize pune në Gjermani është sigurimi i një oferte konkrete pune në këtë shtet. ... mbi aplikimet për punë në Gjermani ku kandidati mund të informohet në mënyrë të detajuar si të bëni një aplikim të suksesshëm dhe si të përgatiteni për intervistën e punës ...Per aplikim per vize ne Uk nevojitet: 1) Pasaporta 2)Deklarate bankare (duhet te kesh te ardhura mjaftueshem per te mbuluar shpenzimet ne Angli) 3)Dokument per akomodimin 4)Te dhenat e sponsorit (nese do kete) 5) Deshmi penaliteti 6)Certifikate familjare 7)Dokument qe tregon se do rikthehesh ne vendin tend, leje nga puna ose shkolla -Viza mund te … Aplikim Për Vizë Standarte Angleze! Read ...A. LISTA E DOKUMENTEVE QË NEVOJITEN PËR TË APLIKUAR PËR VIZË SCHENGEN PËR: VIZITË TURISTIKE • Dëshmia e akomodimit p.sh, konfirmimi i rezervimit t( hotelit) dhe detajet rreth ëJan 14, 2018 · Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe ... Ku për aplikim ka paguar shumën prej 1050 euro. Poashtu, i njëjti deklaroi se me të akuzuarit nuk ka pasur kontakt por vetëm me një femër në zyre. Më pas seanca vazhdoi me dëgjimin e dëshmitarit Xh.B., I cili poashtu dha dëshminë e tij në lidhje me procedurat për aplikim për vizë pune në Gjermani, tek zyra e të akuzuarit I.K.Jan 08, 2020 · Fletë informacioni për vizë Schengen me qëllim biznesi në Gjermani; Fletë informacioni për vizë Schengen me qëllim udhëtim turistik në Gjermani; Tarifa e vizës. Për shkak të një ndryshimi të ligjit, tarifa për lëshimin e një vize kombëtare (D-Visa) nga data 01.09.2017 do të kushtojë 75€. Feb 08, 2022 · Sipas të dhënave të Ambasadës Gjermane për dy muajt e fundit janë rreth 100 mijë qytetarë që kanë aplikuar për rezervimin e një termini për aplikim për vizë pune. Largimi në masë i fuqisë punëtore ka lënë sektorin e ndërtimtarisë me mungesa. Faton Hoxha: Ne si ndërtues duhet të bëjmë zgjidhje. Janë duke ardhë prej ... Miratimi/pranimi i mjekut/spitalit në Gjermani ku do të bëhet trajtimi, përfshirë konfirmimin e terminit dhe të dhënat ...Akomodimi ne hotele tradicionale marokene. 4. Mengjeset per te gjitha ditet e qendrimit. 5. Viza Marokene. 6. Opsionale tur per 3 dite ne shkretetire dhe ne gjithe rrethinat turistike te qyteteve imperiale te Marokut.Për grupin prej 48 personash u organizuan rezervimet për fluturime dhe Hotelet ne Shqipëri. U bë aplikimi për viza online dhe iu kërkua - e theksojmë - iu kërkua të paraqisnin biletat dhe hotelet e paguara. Për 48 persona operatori irakian u detyrua te paguante rreth 30 mijë USD për > biletat e avionit dhe rreth 3500 Euro për vizat.Ju lutem vini re: Hyjnë sërish në fuqi kufizimet e udhëtimeve hyrëse për udhëtarët nga Kosova! duhet të aplikohet për vizë pune Procedura e aplikimit. ambasada Viza Emigrimi. Në datën 1 janar 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e Rregullore e Ballkanit Perëndimor (§ 26 kreu 2 i Urdhëresës së Punësimit). ju informojmË se, duke filluar nga data 26 tetor deri mË 15 ..."Aplikim për pasaportë dhe kartë identiteti" është një shërbim elektronik, i cili u mundëson qytetarëve shqiptarë rezidentë jashtë kufijve të Republikës së Shqipërisë, të aplikojnë online për t'u pajisur me pasaportë dhe kartë identiteti. Qytetarët duhet të zgjedhin datën dhe orën e takimit kur mund të paraqiten në ...Në ueb faqen e Ambasadës Gjermane thuhet se për të marrë një vizë pune duhet detyrimisht leja e punës apo kontrata e punës. "Për qëndrim me kohëzgjatje mbi tre muaj apo qëndrim, i cili shpie në punësimin, për të cilin është e detyrueshme leja e punës, parimisht të gjithë të huajt, pa kufizime duhet të parashtrojnë kërkesë për vizë".Perfito pune ne Gjermani. Fillo aplikimin tani. Behu pjese e shume te tjereve qe kane perfituar nga ky program. ... Menyra me e shpejte per te shkuar ne Gjermani. Ky program pervec se mundeson rruge te sigurte per vize pune Gjermane, gjitheashtu edhe siguron punen per te gjithe ata qe perfundojne kursin. Apliko. Shih Broshuren. Kushtet per aplikim.Një aplikim për vizë do të mohohet, nëse aplikanti është i listuar në listën e zezë ose është provuar në Emigracionit Emiratet e Bashkuara Arabe se ai ka kryer një vepër të rëndë. Kërkesa mund të refuzohet, nëse aplikuesi më parë kishte një vizë qëndrimi dhe doli nga Emiratet e Bashkuara Arabe pa anulimin e saj.Kontaktoni tani me Konsulentët e INedu. Për më shumë informacion mbi mundësitë e studimit jashtë vendit, ju lutemi kontaktoni zyrën e INedu Consultancy dhe stafi ynë do i përgjigjet kërkesës tuaj jo më vonë se dy ditë pune. Rezervoni takimin tuaj duke plotësuar formën e kontaktit ose duke telefonuar në numrin: +355 456 29 073.Gjermani VisaMetric është i vetmi ofrues i shërbimeve i autorizuar nga përfaqësitë gjermane në Kosovë për të trajtuar shërbimet e mbështetjes për aplikimin për viza. Aplikoni për vizë në Germany in KosovoFeb 08, 2022 · Sipas të dhënave të Ambasadës Gjermane për dy muajt e fundit janë rreth 100 mijë qytetarë që kanë aplikuar për rezervimin e një termini për aplikim për vizë pune. Largimi në masë i fuqisë punëtore ka lënë sektorin e ndërtimtarisë me mungesa. Faton Hoxha: Ne si ndërtues duhet të bëjmë zgjidhje. Janë duke ardhë prej ... Aplikimi për vizë pune në Kanada, lehtësitë për shqiptarët. Nga. tg. -. 21 Korrik, 2016. 5357. Kanadaja ofron mundësi të panumërta për punëtorët e kualifikuar nga çdo cep të botës. Një punë me paga të larta, norma e ulët e taksave dhe shërbimet shëndetësore me cilësi të lartë dhe të arsimit, e bëjnë Kanadanë vendin ...Gjermani VisaMetric është i vetmi ofrues i shërbimeve i autorizuar nga përfaqësitë gjermane në Kosovë për të trajtuar shërbimet e mbështetjes për aplikimin për viza. Aplikoni për vizë në Germany in Kosovo Feb 02, 2022 · Mijëra kosovarë ua mësyjnë çdo muaj terminëve për t’u pajisur me një vizë pune në Ambasadën e Gjermanisë në Prishtinë. 48 mijë e 962 qytetarë të Kosovës kanë aplikuar për viza pune vetëm në muajin janar 2022 në Ambasadën Gjermane në Kosovë. Me rregullat e reja të punësimit që Gjermania aplikon për Ballkanin ... Agjensi per viza pune ne gjermani. Community College . 4.2. 4.2 out of 5 stars. Community See All. 3,769 people like this. 3,895 people follow this. About See All. 55 mijë kosovarë aplikuan për 5 mijë viza pune në Gjermani: Ambasada tregon se si bëhet përzgjedhja ... '' Në fakt ambasada mund t'i ofrojë rreth vetëm 500 deri në 800 termine për aplikim në muaj, derisa të arrihet numri maksimal prej 5.500 viza për një vit për aplikuesit nga Kosova. Do të thotë në vitin 2022 gjithsej ...About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ...Informatë me rëndësi për kërkesat për viza me qëllim bashkimin familjar, të cilat parashtrohen në Ambasadën Gjermane në Prishtinë nga data 01.03.2020: Certifikatat e gjendjes civile të lëshuara në… Punësim në Gjermani Ekzistojnë baza të ndryshme ligjore sipas të cilave mund të aplikoni për një vizë pune.Ambasada e Gjermanisë jep lajmin e madh për hapjen e termineve për viza pune May 31, 2022 admin Uncategorized 0 "Ju lutem vini re që dhënia e termineve për viza sipas § 26 Neni 2 Rregullja e Ballkanit Perëndimor do të ndryshojë duke filluar nga 01.12.2021: Për shkak të kërkesës tejet të lartë për caktim të termineve,Aplikim për vizë me qëllim punësimi për punonjësit e kualifikuar me Diplomë të formimit profesional sipas ligjit të ri për punonjësit e kualifikuar Aplikim për vizë me qëllim njohjen e diplomës së lëshuar jashtë Gjermanisë Informacion i rëndësishëm: çdo aktivitet si punonjës i kualifikuar kërkon ekzistencën e një kualifikimi të njohur në Gjermani.Që nga data 1 korrik, pra nesër, hyn në fuqi Rregullorja e re e punësimit në Gjermani. Për këtë ambasada gjermane në Tiranë ka nxjerrë njoftimin e posacëm për kriteret që do të ndiqen nga shtetasit e Ballkanit, ku përfshihet edhe Shqipëria. "Takimet për aplikim për vize sipas këtij rregulli do te jepen veçmas çdo […]Ju lutem vini re: Hyjnë sërish në fuqi kufizimet e udhëtimeve hyrëse për udhëtarët nga Kosova! duhet të aplikohet për vizë pune Procedura e aplikimit. ambasada Viza Emigrimi. Në datën 1 janar 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e Rregullore e Ballkanit Perëndimor (§ 26 kreu 2 i Urdhëresës së Punësimit). ju informojmË se, duke filluar nga data 26 tetor deri mË 15 ...A. LISTA E DOKUMENTEVE QË NEVOJITEN PËR TË APLIKUAR PËR VIZË SCHENGEN PËR: VIZITË TURISTIKE • Dëshmia e akomodimit p.sh, konfirmimi i rezervimit t( hotelit) dhe detajet rreth ëOfrohet vend pune si infermier (f/m) ne gjermani! kriteret qe kerkohen: 1- gjuha gjermane b1/b2, e mbrojtur. 2- te sjellshem dhe me etike profesionale. 3- mosha 25-40 vjece. 4- fleksibel. kushtet e punes: 1- paga 2200 euro (per kanidatet pa njohje te diplomes) 2- paga 3400 euro (per kanidatet me njohje te diplomes) 3- kompania ofron akomo...31/05/2022. Nesër edhe zyrtarisht nisin terminet për viza pune për në Gjermani. Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë ka bërë të ditur se lista e regjistrimeve për termine për viza pune për të aplikuar në korrik do të hapet nga 01.06.2022 në orën 14:00 deri më 13.06.2022 në orën 14:00. "Në fillim të secilit muaj do të ...Familjarë, miq dhe bashkëpunëtorë kanë kujtuar një ditë më parë Xhino Koçën, i cili më 5 mars do të mbushte 30 vjeç. Në këtë përvjetor të munguar, të afërmit e të riut durrsak e kanë kujtuar atë me një ceremoni prekëse buzë detit, te sheshi para Sfinksit, duke lëshuar në qiell 30 pëllumba dhe 30 []. duhet të aplikohet për vizë pune Procedura e aplikimit ...Që nga data 1 korrik, pra nesër, hyn në fuqi Rregullorja e re e punësimit në Gjermani. Për këtë ambasada gjermane në Tiranë ka nxjerrë njoftimin e posacëm për kriteret që do të ndiqen nga shtetasit e Ballkanit, ku përfshihet edhe Shqipëria. "Takimet për aplikim për vize sipas këtij rregulli do te jepen veçmas çdo […]Sa u përket vizave të punës, të gjithë ata që duan të punojnë në Gjermani, duhet të kërkojnë vizë pune, në ambasadat gjermane në Prishtinë, Tiranë, Shkup, shkruan abc-consulting. Ambasada gjermane nuk ka marrëdhënie me asnjë agjenci apo zyrë, përcjell albinfo.ch. Prandaj nuk është e nevojshme që për vizë pune të ...Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i ...Duke nisur nga data 1 korrik, hyn në fuqi Rregullorja e re e puniësmit në Gjermani. Për këtë ambasada gjermane në Tiranë ka nxjerrë njoftimin e posaccëm për kriteret që do të ndiqen nga shteteasit e Ballkanit, ku përfshihet edhe Shqipëria. "Takimet për aplikim për vize sipas këtij rregulli do te jepen veçmas çdo muaj.Apr 08, 2022 · “Në fakt ambasada mund t’i ofrojë rreth vetëm 500 deri në 800 termine për aplikim në muaj, derisa të arrihet numri maksimal prej 5.500 viza për një vit për aplikuesit nga Kosova. Do të thotë në vitin 2022 gjithsej jo më shumë se 5.500 aplikues nga Kosova do të mund të marrin një vizë për nisje të punësimit sipas ... Vizë për qëndrim afatshkurtër (viza Shengen) Aplikuesit joshqiptarë, të cilët synonjnë një qëndrim më të shkurtër se 90 ditë në Gjermani ose në zonën Shengen, rezervojnë takimin e tyre përmes sistemit të rezervimit të takimit. Pas rezervimit në sistem Ju do të merrni një E-mail automatik me konfirmimin e takimit tuaj.Aplikim për vizë me qëllim punësimi (Karta Blu e BE-së dhe aplikantë me kualifikim të lartë) Lutemi të lexoni me kujdes këtë fletë-informacioni dhe formularin e aplikimit dhe përmbajuni saktësisht udhëzimeve. Në raste të veçanta, gjatë aplikimit apo procedurës së vizës, mund të kërkohen nga…. Çfarë bën APPK? APPK është lider në fushën e ri-integrimit socio-ekonomik dhe ngritjes së kapaciteteve të grupeve të ndryshme synuese, duke siguruar qëndrueshmërinë e tyre socio-ekonomike dhe avancimin profesional, me qëllim të ndikimit në zhvillimin ekonomik dhe stabilizimin e përgjithshëm të komunitetit."Viti 2016 shënon vitin e kthesës se madhe dhe gjate vitit 2016 janë lëshuar rreth 5000 viza te punës, vetëm ne Gjermani", ka thënë ai. Abrashi po ashtu ka thënë se ky numër pritet të zgjasë deri ne vitin 2020, në të cilin vit pritet edhe rishqyrtimi i kësaj mundësie të punësimit.Qyteterët e shteteve jo anëtare të BE-së, si edhe deri tani - por edhe pas 1.1.2019 - duhet të pajisen me vizë valide për punësim në Gjermani. Kërkesa për këtë lloj vize parashtrohet vetëm në Ambasadën Gjermane në Shkup dhe viza merret gjithastu vetëm në Ambasadë.Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani, ... bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i ...About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ... MADAS GmbH është një firmë konsulente e themeluar në Gjermani në vitin 2017. Fokusi jonë është ofrimi i mundësive të punësimit profesionistëve e zanatçinjve shqiptarë në Gjermani!1 Application for Schengen Visa Aplikacioni për Schengen Vizë PHOTO FOTO FOR OFFICIAL USE ONLY / VETËM PËR PËRDORIM ZYRTAR Date of application: Visa application number:Por, ndryshe nga herët e tjera, procedura për pajisje me vizë pune gjermane është ndryshuar nga kjo e hënë. Lexo Edhe: Qytetarët e Kosovës që duan të marrin vizë gjermane, nga 1 dhjetori e deri më 17 dhjetor do ta kenë sistemin e hapur për aplikim dhe se përzgjedhja e tyre do të bëhet me short.Oct 07, 2021 · Gjermani – Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar se sot do të hapet afati për të aplikuar për terminë për viza pune në Gjermani, njofton Telegrafi. Sipas njoftimit nga Ambasada është thënë se linku për të caktuar termin online për viza pune do të hapet në orën 14:00, mirëpo ky link aktualisht është jashtë funksionit. Kjo vazhdon të mbetet e vlefshme për çdo lloj vendi pune - pavarësisht kualifikimit të njohur. Për udhëtimet hyrëse drejt Gjermanisë ju duhet një të keni një ofertë detyruese pune nga një punëdhënës në Gjermani dhe një vizë nacionale. Për vendin e lirë të punës nuk duhet të ketë në dispozicion kandidatë të privilegjuar.Jan 14, 2018 · Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë në këtë shtet. Kështu, në një njoftim në faqen zyrtare të ambasadës thuhet se ka ndryshuar procedura për vizën e punës për Gjermani. Ndaj, duke nisur nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punë Duke nisur nga data 1 korrik, hyn në fuqi Rregullorja e re e puniësmit në Gjermani. Për këtë ambasada gjermane në Tiranë ka nxjerrë njoftimin e posaccëm për kriteret që do të ndiqen nga shteteasit e Ballkanit, ku përfshihet edhe Shqipëria. "Takimet për aplikim për vize sipas këtij rregulli do te jepen veçmas çdo muaj. great barrington vacation rentalsharvey norman phone planshouses for rent phoenixteam r2r website